
>
Functional and technological properties of food nanoadditive based on double oxide of ferrous and trivalent iron in production molded jelly marmalade [Text] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, О. Lazarieva, А. Alexandrov, О. Blahyi, T. Gontar, K. Bykanova //
Ukrainian Journal of Food Science. - 2021. - Vol. 9, Issue 1. - С. 115-125.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Lazarieva, О.
Alexandrov, А.
Blahyi, О.
Gontar, T.
Bykanova, K.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Lazarieva, О.
Alexandrov, А.
Blahyi, О.
Gontar, T.
Bykanova, K.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|