
>
Influence of starter cultures on microbiological and physical-chemical parameters of dry-cured product [Electronic resource] / L. Bal-Prylypko, S. Danylenko, O. Mykhailova, L. Nedorizanyuk, A. Bovkun, N. Slobodyanyuk, A. Omelian, A. Ivaniuta //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2024. - Vol. 18. - P. 313-330. - DOI 10.5219/1960.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Danylenko, S.
Mykhailova, Olena
Nedorizanyuk, L.
Bovkun, A.
Slobodyanyuk, N.
Omelian, A.
Ivaniuta, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Danylenko, S.
Mykhailova, Olena
Nedorizanyuk, L.
Bovkun, A.
Slobodyanyuk, N.
Omelian, A.
Ivaniuta, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |