>
Білко, Д. О.Особливості формування конкурентних переваг [Текст] / Д. О. Білко ; //
Білко, Д. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 3 квіт. 2019 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 4.
Додаткові точки доступу:
Божидай, Ірина Ігорівна
Додаткові точки доступу:
Божидай, Ірина Ігорівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |