
>
Электроконтактный нагрев в комбинированных тепловых процессах при производстве жареной и запеченной кулинарной продукции [Текст] / В. М. Михайлов, А. Г. Дьяков, И. В. Бабкина, А. А. Шевченко //
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. Серія: Техн. науки. - Одеса : ОНАХТ, 2010. - Вип. 37. - С. 79-83.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Дьяков, А. Г.
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Дьяков, А. Г.
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|