
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Установка для дослідження заморожування харчових продуктів у діапазоні температур від 0 до -100° С [Текст] / А. М. Одарченко, О. В. Зінченко, Ю. М. Хацкевич //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 448-453.
Додаткові точки доступу:
Зінченко, О. В.
Хацкевич, Ю. М.
Додаткові точки доступу:
Зінченко, О. В.
Хацкевич, Ю. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|