
>
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров. - Харків : ДБТУ, 2025. - 17 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|