
>
Павлюк, Р. Ю.Вплив попередньої обробки твердих сичугових сирів на їх атакуємість харчовими ферментами в технології виробництва плавлених сирів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, Ю. П. Пасько //
Павлюк, Р. Ю.
Тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р.. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 136.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пасько, Ю. П.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пасько, Ю. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|