
>
Лисюк, Г. М.Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, Р. Л. Богуславський //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 224-230.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Богуславський, Р. Л.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Богуславський, Р. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|