>
Лисюк, Г. М.Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, Р. Л. Богуславський //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 224-230.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Богуславський, Р. Л.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Богуславський, Р. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|