>
Черепаха, І. Д.Удосконалення процесу виробництва макаронів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності [Текст] / І. Д. Черепаха, А. М. Загорулько //
Черепаха, І. Д.
Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 26-27 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 515-516.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |