>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі» [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 214-215.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |