>
Обґрунтування технології краб-кейків на основі аналогів морепродуктів з використанням принципів lean production [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська, С. В. Шевченко //
Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : збірник наук. пр. Херсон. держ. аграр.-екон. ун-ту. - Херсон : Видавн. дім «Гельветика», 2024. - Вип. 5. - С. 171-181.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Шевченко, С. В.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Шевченко, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|