
>
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation [Electronic resource] / Olga Shanina, I. Galyasnyj, T. Gavrish, Kateryna Dugina, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, T. Rozbytska, N. M. Slobodyanyuk //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2019. - Vol. 13: Issue 1. - С. 971-983.. - DOI 10.5219/1201.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Galyasnyj, Ivan
Gavrish, Tatiana
Dugina, Kateryna
Sukhenko, Yuriy G.
Sukhenko, Vladislav Y.
Miedviedieva, Natalia
Mushtruk, Mikhailo
Rozbytska, Tatyana
Slobodyanyuk, Natalia M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Galyasnyj, Ivan
Gavrish, Tatiana
Dugina, Kateryna
Sukhenko, Yuriy G.
Sukhenko, Vladislav Y.
Miedviedieva, Natalia
Mushtruk, Mikhailo
Rozbytska, Tatyana
Slobodyanyuk, Natalia M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |