>
Дослідження показників якості порошкоподібного продукту на основі ягід горобини, шипшини і розрахунок апарата для його приготування [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, Ю. К. Кирьяков, Ю. С. Землянко, М. О. Карєв //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в, Т. 2. - С. 24-30.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Кирьяков, Ю. К.
Землянко, Ю. С.
Карєв, М. О.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Кирьяков, Ю. К.
Землянко, Ю. С.
Карєв, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|