
>
Дослідження показників якості порошкоподібного продукту на основі ягід горобини, шипшини і розрахунок апарата для його приготування [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, Ю. К. Кирьяков, Ю. С. Землянко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в , Т. 2. - С. 24-30.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Кирьяков, Ю. К.
Землянко, Ю. С.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Кирьяков, Ю. К.
Землянко, Ю. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|