
>
Сорокіна, Світлана Вікторівна.Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка ії якості [Текст] / С. В. Сорокіна, В. А. Афанасьєва, О. І. Рикова //
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 292-300.
Додаткові точки доступу:
Афанасьєва, В. А.
Рикова, О. І.
Додаткові точки доступу:
Афанасьєва, В. А.
Рикова, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|