
>
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, O. Savchenko, A. Grygorenko //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 3. - С. 64-70.. - DOI 10.15673/fst.v12i3.1041.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, O.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Savchenko, O.
Grygorenko, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, O.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Savchenko, O.
Grygorenko, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |