
>
Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Д. Ю. Бондаренко, С. В. Пушкаш //
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 103-104.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Бондаренко, Д. Ю.
Пушкаш, С. В.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Бондаренко, Д. Ю.
Пушкаш, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |