
>
Omelchenko, Svitlana.Argumentation of emulsifier part in the recipe of foam and emulsion dairy products containing vegetable fats [Text] / S. Omelchenko, A. Goralchuk, О. Hrynchenko //
Omelchenko, Svitlana.
The advanced science journal. - 2014. - № 7. - P. 28-32. - DOI 10.15550/ASJ.2014.07.028.
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |