>
Стадник, Е. А.Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату [Текст] / Е. А. Стадник, наук. керівник З. І. Кучерук //
Стадник, Е. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 46.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|