
>
The effect of technological parameters on color change of low-salt cu-cumbers when using low-temperature-free different method of manufacture [Text] / G. Selyutina, A. Dubinina, T. Shcherbakova, T. Letuta //
Food quality and safity, heals and nutrition. - 2019. - P. 52.
Додаткові точки доступу:
Selyutina, Galina
Dubinina, Antonina
Shcherbakova, T.
Letuta, Tetiana
Додаткові точки доступу:
Selyutina, Galina
Dubinina, Antonina
Shcherbakova, T.
Letuta, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|