
>
Погожих, Микола Іванович.Шляхи підвищення якості швидко відновлювальних продуктів харчування, які отримують з використанням сушіння змішаним тепло підводом [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін //
Погожих, Микола Іванович.
Strategy of Quality in Industry and education : матеріали VI Міжнар. конф., м. Варна, 4-11 черв. 2010 р. - Варна, 2010. - Т. 1, Ч. 1. - С. 422-423..
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, М. В.
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|