
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Дослідження впливу добавки «Сивоселен плюс» на органолептичні показники якості майонезу [Текст] / Т. М. Головко, В. Г. Применко //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 237-238.
Додаткові точки доступу:
Применко, В. Г.
Додаткові точки доступу:
Применко, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |