
>
Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. М. Шипко, Р. В. Сокол, П. В. Бондаренко //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 281.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шипко, А. М.
Сокол, Р. В.
Бондаренко, П. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шипко, А. М.
Сокол, Р. В.
Бондаренко, П. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|