>
Малюк, Людмила Петрівна.Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька //
Малюк, Людмила Петрівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 121-126.
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|