
>
Engineering management of starter cultures in study of temperature of fermentation of sour-milk drink with apiproducts [Electronic resource] / I. Rogoskii, M. Mushtruk, L. Titova, O. Snezhko, S. Rogach, О. Bleznyuk, Y. Rosamaha, T. Zubok, O. Yeremenko, O. Nadtochiy //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 1047-1054.. - DOI 10.5219/1437.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Rogoskii, Ivan
Mushtruk, Mikhailo
Titova, Liudmyla
Snezhko, Olga
Rogach, Svitlana
Bleznyuk, Oleg
Rosamaha, Yuriy
Zubok, Tetiana
Yeremenko, Oleksandr
Nadtochiy, Oleksandr
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Rogoskii, Ivan
Mushtruk, Mikhailo
Titova, Liudmyla
Snezhko, Olga
Rogach, Svitlana
Bleznyuk, Oleg
Rosamaha, Yuriy
Zubok, Tetiana
Yeremenko, Oleksandr
Nadtochiy, Oleksandr
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |