
>
Нечепуренко, К. Б.Дослідження рухливості води термостабільних структурованих емульсій у складі м’ясних посічених виробів [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Н. В. Дуденко, Б. О. Старостенко //
Нечепуренко, К. Б.
The scientific heritage. - 2016. - № 6(6). - С. 112-116.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Старостенко, Богдана Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Старостенко, Богдана Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|