
>
Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко //
Наукові праці НУХТ : збірник наук. пр. - Київ, 2017. - Т. 23, Ч. 1. - С. 183-190.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Олійник, Світлана Георгіївна
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Олійник, Світлана Георгіївна
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|