>
Вовк, В. С.Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями [Текст] / В. С. Вовк, О. Ю. Нагорний //
Вовк, В. С.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 13-14.
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Олександр Юрійович
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Олександр Юрійович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |