
>
Попов, В. П.Характеристика основних етапів фінансового планування діяльності підприємства [Текст] / В. П. Попов, наук. керівник Т. О. Ставерська //
Попов, В. П.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 145.
Додаткові точки доступу:
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|