
>
Технологические решения для реализации процесса обработки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, В. Н. Червоный, В. С. Мироненко, М. П. Остахов //
Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф. в 2 т., г. Могилев, Учреждение образования «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г. - 2020. - Т. 2. - С. 49-50.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Червоный, В. Н.
Мироненко, В. С.
Остахов, М. П.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Червоный, В. Н.
Мироненко, В. С.
Остахов, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|