>
Kardash, M.Features of Italian cuisine [Text] / M. Kardash, наук. керівник : I. Kovyakh, O. Muravyova //
Kardash, M.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 236.
Додаткові точки доступу:
Kovyakh, I.
Muravyova, Олена Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Kovyakh, I.
Muravyova, Олена Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|