
>
Обґрунтування застосування електроконтактного нагрівання під час виробництва січених кулінарних виробів з точки зору їх якості [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 287-288.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|