
>
Трощій, Т. В.Шляхи розвитку технології гарнірів для перших страв [Текст] / Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн //
Трощій, Т. В.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 473-475.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Ботштейн, Б. Б.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Ботштейн, Б. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|