
>
Samokhvalova, O..Prospects for the use of by-products of oil and wine production in bakery and confectionery technologies [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, N. Grevtseva //
Samokhvalova, O..
Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : Proceedings of the 2nd International Electronic Conference on Foods, Basel, 15-30 October 2021. - Basel : MDPI, 2021.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, S.
Grevtseva, N.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, S.
Grevtseva, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|