>
Головко, Микола Павлович.Дослідження структурно-механічних властивостей м’ясних фаршів, виготовлених з використанням композиції мінерально-білково-жирової [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік //
Головко, Микола Павлович.
Вісник Сумського нац. аграр. ун-ту. Серія: Тваринництво. - Суми : СНАУ, 2006. - Вип. 10 (11). - С. 32-36.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|