>
Фізико-хімічні показники якості овочевої продукції [Текст] / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, О. В. Діденко, В. В. Гордієнко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 391-396.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Діденко, О. В.
Гордієнко, В. В.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Діденко, О. В.
Гордієнко, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|