>
Усовершенствование производства колбасных изделий с применением электрофизических методов обработки [Текст] / В. М. Михайлов, И. Г. Бабанов, О. И. Бабанова, А. А. Шевченко //
Scientific Works of University of Food Technologies. - Plovdiv, 2015. - Vol. LXII. - P. 763-766.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабанов, И. Г.
Бабанова, О. И.
Шевченко, Андрей Александрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабанов, И. Г.
Бабанова, О. И.
Шевченко, Андрей Александрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|