>
Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м’ясних посічених [Текст] / А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько, І. П. Холобцева //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 32-34.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Холобцева, І. П.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Холобцева, І. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|