
>
Напрями удосконалення технології заморожування і тривалого зберігання овочів і фруктів. ІІ. Вплив попереднього підсушування на якість заморожених овочів і фруктів під час тривалого зберігання [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Ч. 2. - С. 267-269.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|