
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 114-116.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |