636.22/.28.082
С 40
Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів [Текст] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 55-57.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
636.22/.28.082

Ключові слова: корова -- порода -- молоко -- качество -- якість -- молочна продукція -- молочная продукция --
Анотація:
Встановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого готунку.
Установлено, что чистопородные коровы шведской породы, а также различной кровности по шведской породой характеризуются высоким качеством и хорошей сиропридатнистю молока, и изготовленные из него сыры отнесены к высшему сорту.
Додаткові точки доступу: