
>
Нові види морозива з використанням як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок [Текст] / К. В. Ребрик, Д. В. Савченко ; наук. керівник: В. В. Погарська, Г. А. Селютіна //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 98.
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Савченко, Д. В.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Савченко, Д. В.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |