
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Сучасні формати закладів ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 53 с. : схеми, табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67804 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 51-52. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові технології -- пищевые технологии -- формати закладів -- форматы заведений -- вишукана кухня -- изысканная кухня -- неформальна кухня -- неформальная кухня -- ресторан швидкого обслуговування -- ресторан быстрого обслуживания -- фаст-фуд -- кейтеринг --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії» складений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисципліни. Висвітлені теоретичні аспекти функціонування концепцій для різних форматів закладів ресторанної індустрії, а саме: Fine dining, Casual dining, Quick service restaurant, Fast food, Catering тощо. Для кожного формату закладені усі необхідні аспекти (неймінг, дизайн та стиль інтер’єру, екстер’єру, меню, логістичні процеси, дослідження маркетингових заходів та ін.). Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові технології -- пищевые технологии -- формати закладів -- форматы заведений -- вишукана кухня -- изысканная кухня -- неформальна кухня -- неформальная кухня -- ресторан швидкого обслуговування -- ресторан быстрого обслуживания -- фаст-фуд -- кейтеринг --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії» складений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисципліни. Висвітлені теоретичні аспекти функціонування концепцій для різних форматів закладів ресторанної індустрії, а саме: Fine dining, Casual dining, Quick service restaurant, Fast food, Catering тощо. Для кожного формату закладені усі необхідні аспекти (неймінг, дизайн та стиль інтер’єру, екстер’єру, меню, логістичні процеси, дослідження маркетингових заходів та ін.). Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |