664.3(072)
В 41
Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 5 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 6 с.

УДК
664.3(072)
613.268(072)
613.288(072)

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- харчові жири -- пищевые жиры -- рослинні олії -- растительные масла -- тваринні жири -- животные жиры -- маргарин --
Додаткові точки доступу: