
>
Захист прав споживачів [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивчення з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. В. Сорокіна, В. О. Акмен. - Харків : [б. в.], 2024. - 41 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67570 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 35-40. - Б. ц.
Ключові слова: права споживачів -- права потребителей -- захист прав -- защита прав -- маркетинг -- підприємництво -- предпринимательство -- торгівля -- торговля -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Захист прав споживачів» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», 076 «Підприємництво та торгівля», 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведена тематика курсу дисципліни для самостійного опрацювання тем з вказанням літературних джерел, представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання. Методичні вказівки містять тестові запитання для проведення контролю знань, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна\авт.-уклад.\
Акмен, Вікторія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: права споживачів -- права потребителей -- захист прав -- защита прав -- маркетинг -- підприємництво -- предпринимательство -- торгівля -- торговля -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Захист прав споживачів» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», 076 «Підприємництво та торгівля», 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведена тематика курсу дисципліни для самостійного опрацювання тем з вказанням літературних джерел, представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання. Методичні вказівки містять тестові запитання для проведення контролю знань, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна\авт.-уклад.\
Акмен, Вікторія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |