Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самост. роботи для студ. денної та заочної форми навчання спец. 181 "Харчові технології" (освітно-професійна программа "Технології харчових продуктів тваринного походження") ступеня вищої освіти бакалавр. Ч. 3 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 78 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018 (Репозітарій). - Б. ц.

Зміст:
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва хліба та хлібобулочних виробів
Характеристика та аналіз технологічних процесів продуктів бродильного виробництва
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу: