Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. курс. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових виробництв, Харчові технології в ресторанні індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Л. Юрченко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 40 с. : табл. + дод. 15-37 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67809 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 38. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньопрофесійних програм «Технології харчових виробництв», «Харчові технології в ресторанні індустрії». Видання включає відомості щодо структури, змісту, вимог та особливостей оформлення курсової роботи, а також містить критерії оцінювання під час її захисту.
Додаткові точки доступу: