Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві [Електронний ресурс] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт для студ. освіт. ступеня "магістр" спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], . - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- італійська випічка -- итальянская выпечка -- бубличні вироби -- бубличные изделия -- житні вироби -- ржаные изделия --
Додаткові точки доступу: