
>
Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] : тести (для заміру поточних та залишкових знань) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2023. - 73 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52035 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 71-72. - Б. ц.
Ключові слова: товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- яйця та яєчні продукти -- яйца и яичные продукты -- м’ясо та м’ясні продукти -- мясо и мясные продукты -- риба та рибні продукти -- рыба и рыбные продукты --
Анотація:
Методичні вказівки включають 9 тем, що містять завдання, які складаються з двох частин: навчальних та контролюючих тестів. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей товарів тваринного походження протягом його життєвого циклу: асортименту та навичок оцінки споживчих властивостей продовольчих товарів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- яйця та яєчні продукти -- яйца и яичные продукты -- м’ясо та м’ясні продукти -- мясо и мясные продукты -- риба та рибні продукти -- рыба и рыбные продукты --
Анотація:
Методичні вказівки включають 9 тем, що містять завдання, які складаються з двох частин: навчальних та контролюючих тестів. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей товарів тваринного походження протягом його життєвого циклу: асортименту та навичок оцінки споживчих властивостей продовольчих товарів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 176 |