Експлуатація макаронного пресу ЛПЛ – 2М [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практ. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35272 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 22

Ключові слова: робочі процеси -- рабочие процессы -- технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- макаронний прес -- макаронный пресс -- конструкція -- конструкция -- принцип роботи -- принцип работы --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: