
>
65.43
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 - .
Ч. 1. - 2014. - 469 с. - ISBN 978-966-405-323-2
Ключові слова: продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 65.43/І-66-168366
Имеются экземпляры в отделах:
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 - .
Ключові слова: продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 5 | 5 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 356493 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-226072 Х-226073 Х-226074 Х-226075 Х-226076 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |