65.43
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 - .
Ч. 1. - 2014. - 469 с. - ISBN 978-966-405-323-2


Ключові слова: продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес
Додаткові точки доступу:

Экз-ры полностью 65.43/І-66-168366
Имеются экземпляры в отделах: